Transport

Dagelijks rijden meer dan 100 wagens door de Benelux en Zuid - Europa, te weten Frankrijk, Spanje en Italië. Alle transporten worden gepland en gecoördineerd vanuit de thuisbasis in Bergen op Zoom, de transportstad in West - Brabant. Ideaal gelegen tussen de twee grootste havensteden ter wereld; Rotterdam en Antwerpen.Meeus Transport is een allround transportbedrijf; van kleine pakketjes tot complete ladingen voor onze volumewagens. Al Uw goederen worden met vakmanschap "door-to-door" afgeleverd, daarbij concentreert Meeus Transport zich op de volgende segmenten:

Groupagevervoer:
Alle groupage - zendingen worden door de eigen Meeus - auto's bij de klant afgehaald, en overgeslagen bij Mepavex Logistics alwaar zendingen op route worden geplaatst en dezelfde dag in de internationale auto's geladen. Deze vertrekken vervolgens diezelfde avond naar de diverse bestemmingen. Alle zendingen worden rechtstreeks door de Meeus -auto's bij de klant afgeleverd: van kleine pakketjes tot complete ladingen.

FTL - vervoer:
FTL's worden door onze chauffeurs geladen bij de klant, en vervolgens rechtstreeks bij de ontvanger geleverd.

ADR - vervoer:
Het gehele wagenpark van Meeus Transport is uitgerust volgens de wettelijke regels om ADR-goederen te mogen vervoeren. Ook bezitten alle chauffeurs een ADR-diploma. Meeus Transport mag zich met recht de ADR-groupagespecialist noemen voor al Uw transporten op Frankrijk.

Al onze medewerkers zetten zich ten volle in voor probleemloze dienstverlening in het vervoer van de meest uiteenlopende producten met hun specifieke behandeling, gericht op snelheid, flexibiliteit en hoge kwaliteit in service en betrouwbaarheid.

Meeus Transport kan nog meer voor U doen: samen met de zusterbedrijven Darvi , BGT en Hartog & Bikker kunnen speciale transporten worden uitgevoerd: koelvervoer, hightech transport, verhuizen (Europa en Overzee), dieplader- en containervervoer zijn slechts een greep uit de veelheid van mogelijkheden welke wij U kunnen bieden.

Neem gerust contact met ons op met al uw vragen!